KAKO SE USUDILA TO DA URADI: Severina Kojić odbila da učestvuje u dokumentarnom filmu Lepe Brene!

Gazdarica „Granda“ pozvala Kebinu snajku da učestvuje u dokumentarcu, ali je hrvatska pevačica rekla da je prezauzeta.

Lepa Brena besna je na Severinu Kojić jer je odbila da se pojavi u njenom dokumentarnom filmu „Godine Slatkog greha“, otkriva Kurir.

Hrvatska pevačica uredno je pozvana da, kao i mnoge druge javne ličnosti, učestvuje u projektu najveće balkanske zvezde, čija je želja bila da okupi sve kolege s kojima je sarađivala i bila bliska poslednje tri i po decenije, ali i one kojima je bila uzor.

Smatrajući da je njeno poznanstvo i prijateljstvo sa Severinom dovoljno jako, Brena je preko organizatora filma pozvala Kojićevu da učestvuje u njenom dokumentarcu i poručila joj da će joj biti čast ako prihvati njen poziv. I pored tolike srdačnosti, snajka Dragana Kojića Kebe je odbila tu ponudu!

- Severina nije navela konkretan razlog zbog kojeg je odbila da učestvuje u Breninom filmu. Kratko je rekla da je zauzeta nastupima, snimanjem pesama u studiju, a da pored toga ima i privatne razloge zbog kojih nije u mogućnosti da se odazove. Brena se naljutila na nju, bila joj je čudna reakcija bliske koleginice i drugarice. Njih dve su se viđale i družile na slavljima kod Kebe, razmenile su brojeve, redovno su se čule - kaže izvor blizak Breni za Kurir.

Prema našim saznanjima, Brena je nakon Severininog odbijanja pozvala i Kebu, koji se našao u nebranom grožđu jer nije imao pojma da je njegova snajka odbila najveću balkansku zvezdu i njegovu dugogodišnju prijateljicu.
- Koliko znam, i Dragan je pokušao da ubedi Severinu da nađe vremena da se odazove Breninom pozivu, savetovao ju je da otkaže neke obaveze koje može da nadoknadi kasnije, govorio joj da je to regionalni projekat koji će se prikazivati na celom Balkanu i da će joj koristiti u karijeri. Sve njegove reči bile su uzaludne jer je Seve ostala pri svom - rekao je naš sagovornik, insistirajući da mu ne pominjemo ime.

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Brenom i Severinom, ali one juče nisu odgovarale na naše pozive.

Izvor: Kurir.rs
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još