KIJA UBEĐENA DA SE SLOBA POKAJAO, SVE PRIZNALA MIKIJU: Od Lune je dobio seks, a sada želi meni da se vrati! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar je sa Mikijem Đuričićem pričala o svom braku i problemima koje je imala sa Slobom Radanovićem. Ovaj razgovor je baš potrajao, a u njemu su spomenuli i Lunu Đogani.

-  Sinoć si ti izgledala kao takva idiotkinja. Šta si ti sebi dozvolila na televiziji? Je l' si ti normalna? Šta će tebi to u životu? Je l' si ti završila tu priču? Je l' to gotovo? - pitao je Miki.

Nisam završila. To ću da završim tek kada izađem napolje! - odgovorila je Kija.

- Pa ti onda nisi normalna... Budi kul, budi ravnodušna... Pa, voliš ga onda - rekao je Miki.

- Ne, nije to! - rekla je Kija.

- Ne može da te povredi neko koga ne voliš. Znači još postoji emocija... Ne možeš ti meni. Ja sam čitao te knjige, psihologiju...  - rekao je Miki.

- Ti mene ne razumeš. Valjda ti kao čovek koji se toliko puta zaljubljivao znaš da emocija nije samo, jao želim da budem sa tobom, tu ide i seksualna privlačnost, ja to ne osećam prema njemu... Ali imali smo toliko uspomena zajedno, živeli smo zajedno, muž i žena, venčali smo se i povredio me je sa ljudske strane. Nikada mu to neću oprostiti i nikada neću biti ravnodušna! - objasnila je Kija i dodala:

Ja vrlo dobro znam zašto se on zaljubio. Nas dvoje smo imali problema, nismo imali seks, a njemu se svidela ona.

- I to je bolesno da nemate seks - rekao je Miki.

- Zato što nikada u životu nije učinio ništa da me zavede. Jednostavno je prestala privlačnost sa moje strane, zato što je on bio žensko u našoj vezi. Jednostavno kad to više nije to - rekla je Kija.

- Šta si očekivala? Ne je**š se sa mužem dve godine, je*o te život! - rekao je Miki.

- Nije bilo baš tako - dodala je Kija.

- Pa, rekla si da ste se jednom j**ali za dve godine - rekao je Miki.

- On je dobio to što nije imao i ovde je zatvoren bio i ćutao je do tada... Došla mu je mama, rekla je da se mi razvodimo i onda je rekao: "Aha, razvodim se. Ovde imam to što imam, zaljubio sam se, sviđa mi se". Ali ja vrlo dobro znam i on to zna, da je pojeo go**o i da želi nazad, ne može nazad - rekla je Kija.

- Neće on nazad - zaključio je Miki.

Pogledajte razgovor Kije i Mikija o Slobi i Luni:

Izvor: Telegraf.rs

Pogledajte još