SIGURNA PROPAST: Ne mešajte ljubav i zaljubljenost

To su dva različita pojma, a iako ne postoji nikad sigurnost da vas partner neće povrediti u vezi, postoje ipak naznake koje ukazuju na njegovo loše ponašanje.

Prebrzo zbližavanje

Ponaša se kao da je zainteresovan za vas. Želi da čuje svaki detalj vaše prošlosti, kakvi ste bili kada ste bili devojčica, ko su vaši bivši...

Izgleda kao da je previše znatiželjan i iskreno zainteresovan, ali pazite kojim tempom ćete deliti svoju intimu.

Svaka veza ima prirodan ritam, potrebno je da oboje sazrite kao partneri, da zaslužite da delite međusobno iskustva iz prošlosti.

Dela ne prate njegove reči

Vidite nešto što ne čujete i obrnuto.

Vaša zapažanja, čak iako su razočaravajuća, jesu ona prava istina na koju treba da se usmerite. Lako je reći, teško učiniti. Zato više verujte njegovim delima.

Vaše telo reaguje

Naša tela su pametnija od naših misli.

Reakcije ne možemo da kontrolišemo, i zato ako osećate stiskanje u grudima, bilo kakvu neprijatnost, znajte da vaše telo negativno reaguje, buni se. Saslušajte ga i pomozite sebi. To neki urođeni instinkti ukazuju na opasnost, verujte sebi i svojim čulima.

Nepredvidivo ponašanje

Prvo vas je kovao u zvezde, a onda dva dana ne odgovara na poruke i pozive. Ovakvo, takoreći, manijakalno ponašanje odaje čoveka na koga ne možete da se oslonite, koji nije pouzdan partner i koji ima dobre šanse da vas na neki način povredi.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još