ATIJASOVA BIVŠA IZNELA PRLJAV VEŠ O ANABELI: Njeno jedino oružje su spletke i podmetanja!

Jasmina Skender iz Zenice pre sedam godina prošla je kroz pakao kada je pevačica Anabela Atijas, kako se pisalo, rasturila njenu vezu sa Andrejem Atijasom, uprkos tome što su čekali bebu.

Jasmina Skender od tada sama odgaja šestogodišnjeg sina Leona, kojeg je otac, Anabelin sadašnji suprug, video poslednji put pre dve godine. Iako su je ovih dana optužili da je Andreja Atijasa ucenjivala i htela da mu proda dete za 16.000 evra, ona kaže da su to izmišljotine.

- Apsolutno ništa od svega toga nije istina! To su takve laži i izmišljotine da se dobro zapitam da li je ta osoba kojoj je to palo na pamet normalna. Kada sam videla da o tome piše Anabela, sedela sam bez reči u šoku ni sama ne znam koliko vremena. Meni mogu sve da ospore, ja nemam cilj da izgledam kao nekakva svetica i sve njihove uvrede do sada sam dobro podnosila. Ali da neko aludira na to da sam loša i zla majka, to neću da dozvolim nikada. Pogotovo to ne dozvoljavam osobama kao što su Anabela i Andrej. Oni su u milion primera pokazali da su loši roditelji i nemaju pravo meni da kažu ni reč - kaže ona i dodaje da su Anabeli spletke i podmetanje jedino oružje.

- Pretpostavljam da ne zna drugačije. Tek sada shvatam da su joj spletke i podmetanja jedino oružje kojim se služi. Ukoliko je budem tužila, ona bi mogla da se brani neuračunljivošću jer takve laži može samo neuračunljiva osoba da izgovori. Ja se ne tužakam, prva ne udaram nikada - rekla je Jasmina i otkrila da je Andrej poslednji put video sina pre dve godine.

- Poslednji put je došao da poseti Leona pre dve godine. Znate, to su one posete koje su po njegovoj priči zabranjene. Pokušala sam sa njim da se dogovorim o češćem viđanju jer Leon njega, nažalost, smatra strancem. Međutim, on na svaki moj predlog reaguje kao da imam neki skriveni motiv. Počeo je da urla na mene i to je, nažalost, video i Leon. Još nije oprostio to što je neko na njegovu mamu povisio ton. Od tada je Leon pitao za njega samo jednom i nikad više.

Izvor: Pink.rs
Foto: anabelci/jasminaskender/Instagram

Pogledajte još