NISAM ŽELELA DA DELIM SVOJU TRUDNOĆU SA CELIM SVETOM: Kajli Džener priznala da se već porodila i šokirala javnost porukom! (FOTO)

Iako je godinama sa svima delila svaki detalj svog života, rijaliti zvezda Kajli Džener sada je otkrila da se porodila pre tri dana i navela razloge zbog kojih je rešila da ne priča o drugom stanju i da se mesecima ne pojavljuje u medijima.

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана

- Nisam želela da delim svoju trudnoću sa celim svetom. Znala sam da moram da se pripremim za ovu životnu ulogu na najpozitivniji, zdrav način, bez stresa - napisala je Kajli na društvenim mrežama, dodavši da nije želela da od porođaja i trudnoće pravi cirkus i prodaje ekskluzivne informacije medijima.

- Znala sam da će moja beba da oseća svaku emociju i svaki stres, pa sam odlučila da uradim sve na ovaj način, za moj mali život i našu sreću - dodala je, između ostalog, Dženerova, koja je dete dobila sa muzičkom zvezdom Travisom Skotom, a njeno saopštenje o porođaju postalo je glavna tema svih medija.

Kajli je na svet donela ćerku, a o njenom imenu će se verovatno naširoko spekulisati, kako je bio slučaj i sa njenom sestrom Kim i njeno troje dece.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: kyliejenner/Instagram

Pogledajte još