ISPLIVALI DETALJI: Šta se zaista dešavalo na Kijinoj i Slobinoj svadbi?

Naime, nakon gledanja Radanovićevih prvih uspomena prošle nedelje i velike svađe koja je izbila između Kije i Slobe, pevač je rekao kako je Kristina nestala na dva sata sa njihovog venčanja.

Kijina drugarica Vanja bila je na svadbi od početka do kraja i, kako kaže, Radanović je vrlo dobro znao šta se dogodilo, ali i da nije istina da je Kija bila odsutna dva sata, već mnogo kraće.

- Svadba je stvarno bila vesela, ali on zna zašto je ona nestala i to je bilo skroz na kraju svadbe, kada je prvo ona otišla u hotel, pa on. Ona uopšte nije nestala dva sata sa svoje svadbe, nego tu je već bio kraj, razilazili smo se... Oni su ispratili goste, ali je ona prva otišla i posle bukvalno 5 minuta i Slobodan je otišao u hotel. Uopšte nisu bili posvađani. On bi sad i sebe malo da opere, ali zašto to radi kad zna zašto je otišla 5 minuta pre njega? Meni je sad glupo da ja to pominjem kad oni već to nisu rekli, ali ništa se tu nije desilo negativno ni toliko bitno da bi ona nestala na dva sata. Mi da smo mogli, produžili bi još dva dana tu svadbu - izjavila je Vanja.

- Ja ne znam da je dva sata ona nestala, a bila sam tu do kraja - zaključila je na kraju, a dodala je i da je Kija stavila tačku na svoj brak sa Slobom i da prema njemu više nema emocije.

Izvor: Novosti
Foto: Kristina Kristina Kockar/Facebook

Pogledajte još