"POVERENJE I PRIHVATANJE" - Nova radionica Kundalini joge u Beogradu

Organizujemo još jednu Kundalini yoga radionicu, ali ovog puta akcenat stavljamo na "Poverenje i prihvatanje".

Ovo su teme koje se uče, na kojima se radi, i samo ako napravimo spoj između poverenja i prihvatanja možemo da doživimo harmoniju ka kojoj svi težimo. Koliko je vama bitno poverenje? Koliko se ljudi mogu osloniti na vas?Često mislim da gubimo poverenje u druge ljude jer smo počeli da gubimo poverenje sami u sebe. Ima jedna ključna reč - prihvatanje. Sve se uvek vrti oko prihvatanja, sebe, drugih, okolnosti i života takvog kakav jeste.

Delimo dve ulaznice za radionicu Kundalini joge sa Natašom Vukoje, samo je važno javiti se na mail natasawakeup@gmail.com

Praktikovanje Kundalini joge će vam pomoći da balansirate vaš endokrini sistem i da ojačate vaš nervni sistem, da otkrijete vaše stvaralačke sposobnosti. Čas Kundalini joge se sastoji iz kria, doboke meditacije i relaksacije. Ono što je specifično za Kundalini jogu, je to da ne postoji idealna poza, ne postoji ispravljanje i korigovanje za vreme rada. Uz sve instrukcije učitelja za vreme časa fokusirani ste na sebe, na svoje telo i ono sto se dešava u vama. Suština je samo u vama, u pomeranju granica, uklanjanju blokada, povezivanju sa najčistijim delom vašeg bića.

Na sledećem linku možete pronaći sve detalje o radionici: www.natasavukoje.com

Foto: Promo/Alex Dmitrovic

Pogledajte još