ALEKSANDRA SUBOTIĆ PRED ULAZAK U ZADRUGU: Doktor mi je zabranio seks u rijalitiju!

Aleksandra Subotić ima ozbiljne zdravstvene probleme! Uprkos tome, ona planira da ponovo učestvuje u rijalitiju, ali ovog puta ne u „Parovima“, već u „Zadruzi“!

Rijaliti zvezdi je lekar zabranio da dva meseca ima seksualni odnos zbog ginekoloških problema.

- Aleksandra je pre dve nedelje dobila ponudu da učestvuje u „Zadruzi“, a produkciju je zamolila da joj daju vremena da razmisli o tome. Uželela se rijalitija, a i to joj je mogućnost da zaradi veliki novac. Iako njenom dečku Davidu nisu ponudili učešće, on maksimalno podržava Aleksandru i dao joj je zeleno svetlo. Međutim, Subotićka trenutno ima ginekoloških problema i mora da se pazi. Kada je prošle nedelje bila na pregledu, saznala je da ima ranicu na materici i da će morati da se leči kako bi izbegla operaciju. Ginekolog joj je savetovao da ne bi trebalo da ima nikakve odnose ako želi što pre da se oporavi - kaže naš izvor.

Pozvali smo Aleksandru i ona je potvrdila naša saznanja.

- Zvali su me u „Zadrugu“, ali ne znam šta da radim, zaista. Sve to mi zvuči baš primamljivo, a i vidim da je ostalim učesnicima tamo ladovina. Davida nisu pozvali, ali nema on ništa protiv da ja uđem. Maksimalno me podržava u svemu. Iskreno, već sutra bih ušla tamo, ali nisam baš najbolja sa zdravljem. Bila sam kod ginekologa na redovnom pregledu i otkrio mi je neku ranicu na materici, koju moram da izlečim tabletama. Ne smem ni seks da imam, David će poludeti (smeh). Moram to da izlečim jer ne bih podnela da idem pod nož. S druge strane, nije to ništa toliko opasno, ali može da bude ako ne budem vodila računa. Sve je to prouzrokovao stres. Nije to ništa do higijene, moja je zaista na zavidnom nivou - rekla je ćerka Ljube Pantović.

Aleksandra trenutno ne bi smela da ostane u drugom stanju zbog ginekoloških problema. Da bi izbegla to, ona i David su odlučili da nemaju seks sve dok se ona potpuno ne oporavi.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još