TAJNA TRANSFERA GODINE: Od cifre koju će Jovana i Srđan mesečno zarađivati boli glava!

Razlog nije samo zasićenje osmogodišnjim radnim stažom u ružičastom carstvu, već i - novac. Naime, voditelji budućeg jutarnjeg programa na "Prvoj" za svoj rad dobijaće po 3.000 evra mesečno. Kako otkriva izvor, ovaj tandem nije se dugo predomišljao oko toga šta im je činiti.

- Oni su dugo radili na "Pinku" i tamo im je sve bilo lagodno i poznato. Zato im je ponuda sa "Prve" došla kao poručena i uopšte se nisu dvoumili da li da je prihvate - kaže sagovornik i otkriva da su Jovana i Srđan dobili i mogućnost da sa sobom povedu najvernije saradnike.

- Sa njima je prešlo nekoliko ljudi iz uredničkog tima. Projekat novog jutarnjeg programa, koji na proleće treba da počne s emitovanjem na "Prvoj", priprema se veoma temeljno, ali rad nikome ne pada teško jer su uslovi odlični. Osim u ljude, produkcija je mnogo novca uložila i u studio, pa se očekuje velika gledanost - zaključuje sagovornik.

Inače, kao što su ranije pisali mediji, Jovana i Predojević dobili su zvanje urednika dnevnog programa, te će, osim za jutarnji koji je u pripremi, biti odgovorni i za sadržaj emisije "150 minuta".

Podsetimo, njih dvoje već godinama rade isključivo jutarnji program, otkada ih je spojio nekadašnji direktor RTS-a Aleksandar Tijanić. Na javnom servisu proveli su sedam godina, tokom kojih su se i sprijateljili, a na "Pinku" isto toliko, usput se i okumivši.

S obzirom na to da je Predojević, koji je pre RTS-a sedam godina radio na Televiziji B92, izjavio da u svakoj firmi radi pomenuti period, očekuje se da tako bude i na novom radnom mestu, što znači da će poprilično i zaraditi.

Izvor: Alo!
Foto: jovanamac/Instagram

Pogledajte još