PRISETILI SE PRVOG POLJUPCA: Ana i Mrka danas slave šest godina ljubavi

Ovim povodom prisetili su se kako je izgledao početak njihove veze, ali i prvi poljubac.

- Četrnaestog februara je 6 godina kako smo nas dvoje zajedno. Prvi poljubac dogodio se na koncertu Vlada Georgijeva. To je bilo jedno lepo veče koje je možda nagoveštavalo da ćemo dočekati šest godina - kaže kroz osmeh Ana, koja kaže da je na početku ipak bila malo skeptična po tom pitanju:

- On je meni delovao dosta neozbiljno i vertropirasto. Nisam shavtala njegov karakter. Izgledao je vetropirasto, ali je zapravo veoma ozbiljan - dodaje pevačica, koja je otputovala u Kanadu gde će održati četiri koncerta, a zbog čega neće biti u prilici da sa svojim dragim proslavi ovaj važan datum. Ipak, kako kaže, budući da su jedno drugom uvek u srcu, daljina im neće predstavljati problem.

- Pošto je Milutin u mom srcu, i ja u njegovom, mi zapravo nikad nismo razdvojeni - kaže Ana u emisiji Exkluziv, otkrivajući koja je tajna njihove sreće:

- Nije džabe rečeno da tiha voda breg roni. Nigde ne žuriti, život je jedan i svaki dan treba iskoristiti na pravi način, i on će zaista doneti sve što poželite. Zahvalna sam što je to tako i što imam posla i što imam ljubav i porodicu - zaključuje Ana.

Izvor: Glossy.rs
Foto: anabekuta1/Instagram

Pogledajte još