PREDIVNE USPOMENE SA TAJNOG VENČANJA: Ovako je Severina proslavila Dan zaljubljenih! (FOTO)

Prisetimo se, Severinu i Igora upoznao je zajednički prijatelj u februaru 2015, nakon njenog koncerta u „Sava centru“ i tada je došlo do prvih iskrica, posle čega su ubrzo uplovili u romantičnu vezu.

Nakon nekoliko meseci zabavljanja oni su se venčali u istarskim Balama. Sve je organizovano u strogoj tajnosti, a slavlju su prisustvovali bliski prijatelji i porodica, a u novembru 2015. godine organizovano je veliko venčanje u Beogradu.

Bivši golman i poznata pevačica žive u srećnom braku, a sinu Aleksandru kojeg je Seve dobila iz prvog braka sa biznismenom Milanom Popovićem ne manjka pažnje. Igor se prema njemu ponaša kao da je njegov što osmesi na slikama koje objavljuju na Instagramu to i potvrđuju.

On se kratko oglasio povodom praznika ljubavi i objavio sliku sa Severinom, " Dan, kao i svaki drugi", napisao je, dok je Severina objavila sliku sa venčanja i napisala:

- Jer imam tebe koji me ljubi, koji me voli kada život zaboli. - glasio je opis ispod objave, a ona je uz pomoć haštagova čestitala svim fanovima Dan zaljubljenih.

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: igorkojic/severina/Instagram

Pogledajte još