Biciklistička ruta ljubavi, DJ Aleksandar, dva hora i Tanja Banjanin zatvaraju "Festival ljubavi"

Veče su započeli najmlađi. Nastupio je hor "Cvrkutići" i oduševio veliki broj Novosađana.

Zatim je nastupio bend Radioaktivna melodija Pančevo i zagrejao prisutne.

Za kraj večeri, nastupio je bend "Black Peacock", već dobro poznat Novosađanima. Sa nekoliko pesama gostovao je i Nenad Pagonis.

Pozivamo vas danas na poslednji "Festivala ljubavi".

Od 14h vozićemo Biciklističku rutu ljubavi. Učesnike očekuju i pokloni. Start je na Trgu slobode.

Od 16h evergrin hitove puštaće DJ Aleksandar.

U 18h nastupa hor "Radio". Od 19h slušamo Muški hor "Milenko" iz Čerevića.

U 20h nastupiće Tanja Banjanin.

Dobrodošli!

Novosađani i turisti su svakog dana od 18 i 19 časova uživali u raznovrsnom programu na centralnom gradskom trgu – nastupima akustičnih bendova i umetnika koji izvode klasičnu muziku, a vikendom će biti organizovane plesne večeri i nastupi dečijih vokalnih sastava.

Posetioci su bili u prilici da prisustvuju promocijama knjiga sa temom ljubavi, ljubavnim pričama koje se kriju iza najvećih umetničkih dela galerija, maratonu filmskih klasika, turističkoj turi kroz ljubavnu istoriju Novog Sada, u saradnji sa Galerijom Matice srpske, Spomen-zbirkom Pavla Beljanskog, Galerijom likovne umetnosti poklon-zbirkom Rajka Mamuzića, Muzejom savremene umetnosti Vojvodine, Arenom Cineplex i drugima.

U drvenim kućicama, i ove godine izlagači su tokom trajanja festivala ponudili hranu, piće i rukotvorine. Trg ponovo je krasio zid od prirodnog cveća „Flower wall“ na kom je na 30 svetskih jezika napisano „ljubav“. Posetioci su mogli da se fotografišu kod „vrata ljubavi“, „kissing pointa“ i retro zida sa ramovima za slike, kao i da se provozaju fijakerom ljubavi ili karuselom.

„Festival ljubavi“ organizuju „Color Press Grupa“ i kompanija „Ninamedia“, uz podršku Grada Novog Sada. Manifestacija traje do 17. februara, a više informacija i program festivala možete saznati na zvaničnom sajtu www.color.rs/love2018 i Fejsbuk stranici – Festival ljubavi Novi Sad.

Prijatelji festivala su Fuzetea, Unicredit banka i Heineken Srbija.

Autor: Nadlanu

Pogledajte još