Koje teme su pod reflektorima Reflektor teatra ovog februara?

Prvo ćete imati priliku da pogledate predstavu Sumnjivo lice 19. februara, dva dana nakon toga Muškarčine i za kraj – predstava Crvena: Samoubistvo nacije 23. februara po prvi put u Kragujevcu!

Predstava Sumnjivo lice ovog meseca uvertira je u obeležavanje Svetskog dana socijalne pravde (20. februar).

Izvođenje je zakazano za 19. februar od 21 časova na sceni CZKD u Birčaninovoj 21. Kako li bi Nušić prokomentarisao socijalnu pravdu u Srbiji danas? Da li bi mu bilo smešno?

Muškarčine će, 21. februara od 20.00 časova u Birčaninovoj 21, vam reći u koliko država su do sada živeli, a da se nisu nijednom selili, šta misle o tome? Takođe, imaćete priliku da čujete šta znači biti pravi muškarac u Srbiji danas.

Foto: Jelena Janković

Kragujevčani će imati po prvi put imati priliku da pogledaju predstavu koja izazivu buru u medijima, ali se bori za svoje mesto na sceni – Crvena: Samoubistvo nacije. Izvođenje je zakazano za 23. februar od 20 časova u sali Prirodno-matematičkog fakulteta.

Pored ovih izvođenja, Reflektor teatar već mesec dana intenzivno radi na pripremi nove predstave "Smrt fašizmu: O sećanju na Iva Lolu i porodicu Ribar". Dešavanja sa proba i istraživanja, možete pratiti na Facebook i Instagram stranici Teatra, a ovog meseca dobijate priliku i za offline informisanje, iz Reflektor teatra, vam poručuju:

BUDITE DEO STVARANJA NAŠE NOVE PREDSTAVE!

Ovog utorka, 20. februara u UK Parobrod, pozivamo Vas na otvorene projekcije filmova o Ivi Loli i porodici Ribar. Ulaz je besplatan, ali zbog ograničenog broja mesta, ukoliko želite da se sretnete sa nama, pogledate filmove i učestvujete u diskusiji, molimo Vas da svoje meste rezervišete na vreme.

Više informacija o filmovima i događaju saznaćete na sledećem linku: www.facebook.com

Foto: Saša Miljević
Pogledajte još