MITROVIĆ OTKRIO KOLIKO DUGO JE UBEĐIVAO ŽIKU DA PREĐE NA "PINK"! Nikolić: 200.000 evra - potcenjujete me, to je malo para!

Fotografi su poznatog voditelja uslikali ispred ružičaste televizije kako dolazi na zvanično potpisivanje ugovora sa medijskim magom Željkom Mitrovićem.

Kako se u goste ne ide praznih ruku, tako je i Žika ispoštovao stari srpski običaj. On je za ovu priliku u obližnjem marketu kupio šampanjac i rakiju, koje je odneo na poklon Mitroviću, koji je i zvanično postao njegov poslodavac. Žika i Željko proveli su više od dva sata u kancelariji vlasnika TV "Pink", da bi nakon toga pred prisutnim medijima ozvaničili ovaj transfer, koji mnogi nazivaju saradnjom godine.

Prema dogovoru, emisija "Žikina šarenica" počeće sa emitovanjem u subotu, 3. marta, i emitovaće se i subotom i nedeljom u trajanju od tri sata.

- Željko i ja smo se zadržali na sastanku više od dva sata, jer nam je obojici bilo bitno da se dogovorimo kako će emisija izgledati. Ono čime sam najzadovoljniji u ovom trenutku, što je bila i želja vlasnika "Pinka", jeste da ne menjamo koncept i da se ne ludiramo, već da to bude ista emisija na koju je publika u Srbiji, ali i u svetu, navikla. Radićemo samo u malo modernijem studiju i imaćemo bolje televizijske efekte, a nije isključeno da tokom letnje sezone putujemo po zemlji i u različitim gradovima snimamo emisiju - kaže Žika i navodi da će se emisija na "Pinku" i dalje zvati "Žikina šarenica".

- Cela Srbija i svaka kuća imaju šarenicu, ali je samo Žikina na "Pinku". Danima se već piše o tome da će moj kolega Milan Popović na RTS-u nastaviti da radi "Šarenicu", a ako se to desi, savetovao bih ga da bude svoj i da emisiju radi na svoj način. Milan je odličan novinar i čovek sa idejama - kazao je Žika i otkrio koliko mu je prijao publicitet koji mu je transfer godine doneo.

- Običan sam čovek, a u poslednjih nekoliko dana imam osećaj kao da su mediji od mene napravili pravu zvezdu. Potpuno sam iznenađen interesovanjem koje ljudi pokazuju za moj prelazak na drugu televiziju. Čini se kao je tek "Pink" od mene napravio zvezdu - kazao je Žika kroz šalu i otkrio koliko ima istine u pisanju medija da je kod Željka prešao za 200.000 evra.

- Možda me malo potcenjuju ti koji tako pišu, jer je to mala para. Šalu na stranu, to je ozbiljan novac, na koji nisam navikao, jer RTS nije imao toliko novca da me plati. Visina honorara je poslovna tajna, a jedino što mogu da kažem jeste da sam prezadovoljan - kazao je Žika i otkrio da je Mitroviću pre potpisivanja ugovora doneo poklon.

- Došao sam kao gost, a izašao sam kao član ovog domaćinstva. Poneo sam ono što je uobičajeno za ove prilike, a to su flaša šampanjca i flaša rakije. Na kraju smo i nazdravili - kazao je dobro raspoloženi Nikolić.

Oduševljenje nije krio ni vlasnik "Pinka", koji je nakon što je potpisao ugovor sa novim TV licem otkrio da su pregovori dugo trajali.

- Pregovarao sam sa Žikom čak pet godina - rekao je Mitrović na kraju.

Izvor: Alo!
Foto: milica.mitrovic.pink/Instagram

Pogledajte još