KAJLI DOŽIVELA NERVNI SLOM ZBOG VERENIKA I ODLUČILA: Neću da imam decu

Kajli je Došuu izbacila ga iz svog londonskog stana jer su do nje došle glasine o njegovoj aferi sa španskom glumicom Martom Milans. S njom se glumac zbližio tokom snimanja serije "No Tomorrow" u Kanadi.

- Bila sam slomljena i samo sam htela da to sve prestane. Znala sam da treba da se oporavim... Moje fizičko zdravlje bilo je ugroženo i mislim da sam imala nervni slom - ispričala je u intervjuu za "The Sunday Times".

Sa prijateljicom je odmah otišla na Tajland i tamo se malo povratila u normalu.

Објава коју дели Joshua Sasse (@joshuasasse) дана

Shvatila je da ne treba da mu oprosti, ni da mu se vrati iako je imala planove da se uda i sa njim osnuje porodicu.

Umesto toga odlučila je da neće nikada rađati. - Ne moguće je da se ne pitate kako bi to izgledalo, kada bih imala dete. Ali, iz ove perspektive sve više verujem da se to meni neće dogoditi - iskreno je rekla.

- Neposredno posle raskida mislila sam da više neću moći da verujem muškarcima, a s vremenom shvatite da život ide dalje. Volim da sam zaljubljena i ne gubim nadu. A da li će moja sledeća veza uspeti? Možda i neće, ali ću joj dati priliku - otkrila je za "The Sun".

Iako je o svemu otvoreno progovorila, Kajli o Džošui nije izgovorila nijednu ružnu reč:

- Ne bi bilo fer prema njemu - rekla je

Kaji i on su bili u vezi od 2015. godine, a verili su se posle nekoliko meseci. Definitivan kraj usledio je posle tri zajedničke godine.

Izvor: superzena.be2.net
Foto: kylieminogue/Instagram

Pogledajte još