MILJANA PRIZNALA DA JE OPSEDALA CECINE RODITELJE U ŽITORAĐI: Reagovala policija, jedva je udaljili od kuće! (VIDEO)

Ovim priznanjem Kulićeva je iznenadila mnoge, a otkrila je i zbog čega je radila takve stvari.

- Ja sam imala veliku želju i potrebu da upoznajem poznate ličnosti, čak sam jednom bila i na slavi kod Cece. Pre toga sam otišla u Žitorođe da pitam njene roditelje kada će ona doći. Oni su mene tom prilikom pozvali na slavu, kao i njena baka, koja više, nažalost, nije živa. Dala mi je njene slike sa Arkanom sa venčanja, ali tad ona nije bila toliko poznata javnosti, sada je dostigla maksimum - rekla je Miljana a onda dodala kako se provodila kod Cece na slavi.

- Fenomenalno sam se provela na slavi. Bila sam sa Cecom i njenom sestrom, one su meni maksimalno posvetile svoje vreme i pažnju. Posle toga sam se čula sa njom, tako da sam imala tu neverovatnu želju. Što se javnih ličnosti tiče pratila sam ih od malena, bilo je predstavljeno na ovoj televiziji. S obzirom na to da me samo škola interesoavala. Ja kad naučim sve odem nešto da radim, a onda obavezno gledam takmičenje i tamo sam dosta njih upoznala, ali eto, to je to što ljudi rade kad postanu slavni pa zaborave šta si sve učinio za njih - zaključila je Miljana.

Miljane je jednom prilikom bila toliko uporna u opsedanju Cecinih roditelja da su morali da reaguju i organi reda, pa ju je policija jedva udaljila od njene kuće u Žitorađi.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/Dailymotion/Printscreen

Pogledajte još