MARISSIMO – Prirodna i bezbedna nega za nos i grlo, poreklom iz mora

Foto: Promo
0

Povodom medijskog lansiranja Marissimo linije sprejeva na bazi morske vode, kompanija Hemofarm upriličila je druženje sa predstavnicima medija na jedan inovativan i zanimljiv način – kroz doživljaj putovnaja morskim dubinama, i to u okviru Saruna wellnes&spa centra i hotela Crown Plaza.

Atmosferu mora dočarao je tim sinhornih plivačica svojom koreografijom i izvedbom upravo uz pomoć rekvizita u obliku Marissimo sprejeva.

Produkt menadžerka Hemofarma Nevena Nikolić predstavila je i samu Marissimo liniju i pojasnijla u čemu je značaj njene primene za očuvanje zdravlja, kao i po čemu je posebna i jedinstvena na tržištu Srbije.

Sprejevi Marissimo sadrže morsku vodu sa 22 metara dubine, ekološki čistih područja Severnog mora. Takva morska voda sadrži značajne mikroelemenate: kalijum, magnezijum, cink, selen… Zbog toga sprejevi Marissimo obezbeđuju ne samo adekvatnu higijenu nosa i grla, nego aktviraju i lokalni imunitet respiratornog sistema koji je prva linija odbrane od virusa, alergena i nečistoća iz vazduha.

Zahvaljujući novoj tehnologiji („kesa u boci“), morska voda unutar boce je „hermetički zatvorena“ u sterilnom pakovanju. Ova tehnologija eliminiše upotrebu konzervansa i čuva sterilnost morske vode dugo po otvaranju proizvoda (i do 3 godine).

Marissimo linija ima i jedinstven sprej Marissimo Baby koji je prilagođen potrebama beba od prvih dana života i omogućuje sterlnost i bezbednost primene kod beba, kao i kod trudnica i dojilja.

Foto: Promo

Ostavite komentar

Your email address will not be published.