PREMINULA PROMOTERKA VEGANSTVA: Jutjuberka Mari Lopez izgubila bitku s kancerom

Mari je u svojim emisijama tvrdila da veganstvo može da izleči ljude od raka, a Liz i dalje veruje u to. Ona smatra da bi Mari bila spasena da je njeni negovatelji nisu hranili mesom.

- Taj način ishrane ju je, u kombinaciji sa pripremanjem hrane u mikrotalasnoj, koštao života. Oduvek je bila protiv mikrotalasne, koju je moja majka ipak koristila kad bi joj kuvala hranu - rekla je Liz.

Mari se takođe podvrgavala strogim "detoks dijetama", poput 90-dnevnog čišćenja organizma sokovima na bazi limuna i đumbira.

- Pomogli su u povlačenju zapaljenskih procesa u mom telu, ali sam sve vreme imala osećaj kao da imam grip. Slabo sam jela - rekla je.

Mari je takođe otkrila da je u potpunosti izbegla terapiju koju su preporučili njeni lekari.

- To je bio moj izbor. Dobro sam, nisam umrla, nisam otišla u bolnicu... Nastaviću ovim prirodnim putem. Gotovo je s tim, izlečena sam. Osećam to u mom duhu i mom telu - rekla je jednom prilikom.

I Mari i Liz verovale su u moć molitve kao vid izlečenja, prenosi Independent.

- Bog me je odveo ka voću i povrću u prodavnici kako bi mi pomogao da se izlečim - rekla je Mari.

Liz je nakon Marine smrti ukinula mogućnost ostavljanja komentara i objavila novi snimak u kojem komentariše sve što se do tada dogodilo.

Ona tvrdi da njih dve nisu imale nameru da obmanjuju ljude, već da im pomognu.

Liz takođe kaže da cilj objavljivanja snimaka nije bio novac, s obzirom na to da su do sada na reklamama zaradile vrlo malo.

Izvor: B92.net

Foto: Liz &Mari - YouTube/Printscreen

Pogledajte još