LETELO PERJE! JEDVA ČEKAM DA RASKINETE, PA DA SE DRUŽIMO: Kija i Luna konstantno prozivale jedna drugu!

Luna je trenutno u vezi sa Slobom Radanovićem, sa kojim je Kija i dalje u braku, a njih dve su bez ustručavanja otkrile detalje svima poznatog ljubavnog trougla.

Kako su nekoliko puta izjavile, njih dve bi bile dobre drugarice da Sloba nije Kiju prevario javno upravo sa Anabelinom ćerkom, što je bivša stjuardesa i potvrdila.

- Jedva čekam da njih dvoje raskinu, pa da krenemo da se družimo - rekla je Kockareva, na šta je Luna kratko rekla:

- Nikad ne reci nikad.

Kada je Kija rekla kako ju je bilo sramota zbog svega što joj je suprug javno uradio, voditeljka je imala pitanje za Đoganijevu.

- Je l' misliš da si se malo i obrukala, iskreno? - pitala je ona Lunu, koja je odgovorila potpuno iskreno.

- Ne mislim, ja znam da jesam. Kažem sebi, zašto si to uradila, zbog čega... A onda pogledam u njega i... Izvini Kristina - nije mogla da završi Luna.

Nakon što je Luna izjavila da je Sloba za nju Bog, Kija je priznala da se žrtvovala tokom svoje veze i braka sa pevačem, s obzirom da ga je gledala isto kao i Luna sada.

Takođe, tokom emisije ispostavilo se da je Sloba Dinčinu pesmu "Ti si žena za sva vremena" pevao i Kiji dok su bili u vezi, a sada je peva i Luni.

- Njegova pesma je izašla 2012. godine, a mi smo počeli da se zabavljamo 2013. godine. Sad će biti novih hitova, pa će biti samo njeni - rekla je ironično Kija.

Kija je nakon toga u rijalitiju iskreno progovrila o tome zašto će Sloba i Luna zapravo raskinuti:

- Eto sad poučena iskustvom znam i kada objektivno gledam sa strane njihove situacije, njegovo ponašanje i postupke, tačno znam napamet šta će da se desi. Prvenstveno zato što je Luna mlada. Da sam videla, ne bih bila ovde i ne bi mi se ovo desilo. Jako mi je krivo što je moj brak srušen zbog nečega što neće potrajati - zaključila je Kija.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Printscreen/Magazin IN

Pogledajte još