Spring to Life: Šareni doček proleća ispred Ušće Shopping Centre

Zajedno sa brojnim posetiocima slavimo dolazak proleća i toplijeg vremena, buđenje prirode i svega lepog u njoj i ljudima. Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, svima koji budu sa nama ispred Ušće SC upriličili smo bogat program u vidu radionica, nastupa horova i bendova, druženja sa piscima, poznatim ličnostima, sportistima, psiholozima, NLP stručnjacima i mnogim drugim.

U autentičnim drvenim kućicama prodavaće se suveniri i rukotvorine, cveće, čokolade i kolačići.

Kao poseban segment, biće napravljen i dečiji kutak u sklopu kog će najmlađi gosti festivala moći da kreiraju dekorativne elemente od cveća i voća, gledaju predstave i učestvuju u najrazličitijim kreativnim radionicama.

Sa druge strane, u našoj prelepoj Oazi za dame, Beograđanke i ostale dame koje će se naći u Beogradu u tom periodu moći će da prikupe dragocene savete od naših psihologa, astrologa, NLP stručnjaka, modnih dizajnera i šminkera. Uz šolju čaja i kolačiće na naš račun.

“Spring to Life” festival će i posle dugo vremena u Beograd vratiti šarmantni karusel i 'okrenuti ringišpil u vašoj glavi'. Tu je i impozantni zid od cveća koji će postati omiljena tačka za fotografisanje ovog marta.

Dođite da zajedno uđemo u najlepše godišnje doba - proleće!

Pogledajte još