NEKO MORA BITI REALAN! Lepa Brena: Boba i sinovi su naučili da trpe moje zvocanje

Uspevala je da uradi ono što niko pre nje nije, da postigne ono što su drugi samo priželjkivali. Danas, posle tolikih uspešnih godina na estradi, ali i u biznisu, radi takvim tempom da čovek ne može da se ne zapita da li bar ponekad pomisli – mesec dana ću se samo odmarati, imam i ja dušu. Čim joj to pomenete, kao da ne želi da pohvale prima sama, odmah deo zasluga penese na supruga Bobu i sinove.

U čitavoj mojoj priči učestvuju svi moji ukućani, ali me Boba najviše pazi, neguje i skreće mi pažnju kad radim previše i da mi treba odmor. On uvek ima ideju gde bih mogla da odem da se malo odmorim i relaksiram. Nekad mi je sasvim dovoljno razumevanje mojih ukućana. Kad se vratim sa snimanja, nastupa, posle svih šminkanja, friziranja, spotova i intervjua, prija mi ta njihova pažnja, topao dom, lagani obrok s njima, pićence, masažica i sam taj osećaj da znate da vas razumeju, a da vi morate da završite to što ste sami sebi zadali. Razumevanje je, uostalom, najlepša stvar koja može da postoji među partnerima.

Kada se vratite s puta, da li "zvocate" muškom delu porodice koji je znatno brojniji, zbog svega što nisu ili jesu uradili dok ste bili odsutni?

Činjenica je da čitavom muškom delu populacije smeta kada žene zvocaju, ali pošto sam ja jedina žena u kući imam to pravo. Znam da sam u pravu i oni mi to priznaju, samo što ne vole da čuju. Međutim, nije rešenje slušati jedino ono što prija našim ušima. Potrebno je u svojoj blizini imati ljude, u porodici ili poslu, koji će realno sagledati situaciju i govoriti i o tim “zvocavim” stvarima. One koji će biti spremni da izgovore i ono što nije baš ugodno. Mi smo to naučili. Ja sam i njihova mama, i supruga, a moja dužnost i obaveza je da budem vrlo realna.

Izvor: Story
Foto: carpediem_fbz/Instagram

Pogledajte još