Izložba „‘Plavi voz’ i brod ‘Galeb’ iz Tanjugovih arhiva“

0

Izložba „‘Plavi voz’ i brod ‘Galeb’ iz Tanjugovih arhiva“ u kojoj se nalazi 40 fotografija sa Titovih putovanja „Plavim vozom“ i brodom „Galeb“ biće predstavljena gostima na promociji magazina „Hello! Travel: Vojvodina“ koja će se održati 16. marta u „Plavom vozu“.

Putnici, među kojima će biti predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, ambasadori, predstavnici stranih privrednih komora, medija i turističke industrije okupiće se u restoranu „Stanica 1884“ na Glavnoj železničkoj stanici u Beogradu.

Nakon toga, gosti će putovati „Plavim vozom“ za Sremske Karlovce i usput pored izložbe uživati u fruškogorskim vinima. U „srpskom Hajdelbergu“ će biti organizovano kratko razgledanje centra grada a u hotelu „Premier Prezident“ i promocija magazina „Hello! Travel: Vojvodina“ – uz tamburaše i vojvođanske specijalitete.

Nakon toga gosti se vraćaju „Plavim vozom“ nazad u Beograd a da bi im i povratak ostao u lepom sećanju – domaćini iz kompanije Color Media Communications su obezbedili dovoljne količine bermeta i karlovačkog kuglofa.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.