DŽEHVEROVIĆI SU KLOŠARI: Marko žestoko izvređao Gocu, Teodoru i Anđela, a zatim bez blama muvao Kiju! (VIDEO)

Nakon haosa koji je izbio prošle noći kada su se Marko Miljković i Anđelo Ranković umalo potukli zbog viskija, koji je Anđelova devojka Teodora Džehverović uzela od Miljkovića koji je na to burno reagovao, zadrugari ni danas ne prestaju da pričaju o tome.

Marko je ogovarao Džehveroviće (u njih ubraja i Anđela) sa Saškom, Kijom, Anom i Borom, dok na samo par metara od njih na drugom krevetu je sedela druga ekipa: Teodora, Anđelo, Goca i Bane koji su pričali o Miljkoviću.

- Džehverovići su me razočarali. Oni meni otimaju piće sa mog stola! To je najveći klošarluk koji postoji! Tu nema priče, ako meni uzmeš piće sa stola, ti si najveći klošar na svetu! I kao šalili smo se, alo, ovde nema šale! Ne možeš da mi uzmeš piće sa stola! - rekao je Marko.

- Ti si uvek bio kavaljer i davao si! Pusti! - rekla je Saška.

- Sram ih bilo, od mene su izgubili poštovanje za ceo rijaliti do kraja! Najveća stoka u Zadruzi su Džehverovići! To su najveća go*na ovde u Zadruzi koja postoje! - rekao je Marko.

Ove Markove reči čuli su Teodora, Anđelo i Goca koji su sedeli na samo par metara od njih, pa su počeli da komentarišu celu situaciju.

- 'Ajde molim te lezi tu i ćuti! Nemoj da se kačiš! 'Ajde spavaj! - smirivala je Teodora Gocu, a onda je dodala:

- Neka ga sa Kijom, za bolje i nije!

- Što? Dobra je Kija za izbegavanje! - dodao je Bane.

Marko je sve vreme razgovarao sa Kijom, a u nekim momentima je izgledalo kao da se Miljković "nabacuje" Kristini.

- Kad ćemo da se kockamo ti i ja? - pitao je Marko Kiju koja se prisećala koliko joj je Miljković puta učinio uslugu i dao novac.

Pogledajte kako Miljković ogovara Džehveroviće i muva Kiju:

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još