Doček proleća ispred UŠĆA: Svečano otvaranje festivala "Spring To Life" 15. marta

Na svečanom otvaranju 15. marta od 16.30 razveseliće vas deca iz osnovne škole u Resniku nastupom hora i predstavom, a nakon njihovog nastupa moći ćete da poslušate koncert talentovane Marte Hadžimanov i benda „Vreme čuda“.

Vreme čuda - rok grupa iz Beograda, stvara i svira muziku čiji su koreni u rok-klasici, onoj koja je već prošla sud vremena i koja opstaje, uprkos navali novih trendova i poplavi anti-muzike. Iza njih je dosta nastupa, kako na malim, tako i na velikim scenama. Pored mnogobrojnih klupskih nastupa po Srbiji, imali su značajne nastupe i na festivalima kao što su „Beer fest“ i "Unfest", u Beogradu, Karneval u Vrnjačkoj Banji kao predgrupa bendu Parni valjak, zatim kao predgrupa bendu Vasila Hadžimanova na Noizz Open Air žurci u Beogradu, i bendu Neverne bebe, na koncertu u Velikom Gradištu. Posebno im je značajan nastup u Hali sportova, kada ih je grupa Galija pozvala da budu predgrupa na njihovom slavljeničkom koncertu u decembru 2016. godine. Vreme čuda su Mateja Nikolić (bass), Mihajlo Anđelković (bubanj) i Mihailo Ristić (gitara i vokal). Ovaj mladi band, sa nešto drugačijim repertoarom, nastupa i sa pevačicom Martom Hadžimanov, kada im se na sceni pridružuje i Ilija Pejoski na klavijaturama.

Deca okupljena na platou zabaviće se puštanjem cvetnih balona u vazduh kako bi zajedno sa nama pozdravila proleće.

Zajedno sa brojnim posetiocima slavimo dolazak proleća i toplijeg vremena, buđenje prirode i svega lepog u njoj i ljudima. Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, svima koji budu sa nama ispred Ušće SC upriličili smo bogat program u vidu radionica, nastupa horova i bendova, druženja sa piscima, poznatim ličnostima, sportistima i mnogim drugim.

U autentičnim drvenim kućicama prodavaće se suveniri i rukotvorine, cveće, čokolade i kolačići.

Kao poseban segment biće napravljen i dečiji kutak, a u sklopu kog će najmlađi gosti festivala moći da kreiraju dekorativne elemente od cveća i voća, gledaju predstave i učestvuju u najrazličitijim kreativnim radionicama.
Sa druge strane, u našoj prelepoj oazi za dame Beograđanke i ostale dame koje će se naći u Beogradu u tom period, moći će da prikupe dragocene savete od naših psihologa, astrologa, ličnih trenera, modnih dizajnera i šminkera. Uz šolju čaja i kolačiće na naš račun.

“SPRING TO LIFE” festival će posle dugo vremena u Beograd vratiti šarmantni karusel i ‘okrenuti ringišpil u vašoj glavi’. Tu je i impozantni zid od cveća koji će postati omiljena tačka za fotografisanje ovog marta.

Dođite da zajedno uđemo u najlepše godišnje doba – proleće!

Pogledajte još