KARIĆI PRIHVATILI POTENCIJALNOG ZETA! Danijela: Zbog ljubavi prema Ivanu učiniću sve (FOTO)

Ona zastupa stav da je odnos sa emotivnim partnerom stvar intime koju nije lako sačuvati kada su emocije toliko jake. Na njenom licu izbija osmeh dovoljan da zagreje polovinu zemaljske kugle a iskrena osećanja koja je u njoj probudio novi izabranik vidljiva su već na prvi pogled.

Danijela je prethodno prošla kroz težak životni period kada se pre godinu i po dana razvela od fudbalera Nikole Martaća sa kojim je dobila i dvoje dece – sina Filipa (10) i ćerku Moniku (8). A onda je pre nešto više od šest meseci odlučila da ljubavi pruži novu šansu. Upoznala je plesnog stručnjaka i koreografa Ivana Mileusnića (32) i premda je sve počelo kao profesionalna saradnja, rodilo se nešto više. Naime, Karićeva je odlučila da u Ivanovom studiju počne da uči ples ali su ubrzo shvatili da ih vezuje mnogo više od ljubavi prema igri.

Lepa je okolnost u kojoj je došlo do naše ljubavi, sve se dogodilo spontano i opušteno, a kada je tako onda tu nema greške – priča pevačica i dodaje da nije očekivala da će njihova veza zaintrigirati javnost. Ipak, kaže da je zaljubljena do ušiju, te da nije bila u stanju da svoju ljubav sakriva.

Osećam se predivno kada sam zaljubljena, bukvalno mislim da sada mogu da učinim i ostvarim baš sve. Ništa mi nije teško. Uživam, deca su mi srećna i zadovoljna, sve funkcioniše kako treba. Bez ljubavi ne mogu da živim, niti da dišem. Zato je i ne krijem – priznaje Danijela i naglašava koliko je ljubav bitna u njenom životu.

Ljubav je pokretač svega, bilo da je u pitanju ona prema deci, partneru ili porodici. Studirala sam psihologiju i shvatila sam da je ljubav sama srž života, najbitnija stvar na svetu koju svi traže. Verujte mi, nevezano za to da li ste mlad ili nešto stariji čovek, sve se na kraju vrti oko ljubavi. Kada vidite ljude koji su agresivni ili ispoljavaju neko nezadovoljstvo, to je znak da traže pažnju, da im je potrebna ljubav. Naravno da je to razlog i zašto sam ja ovako srećna i zadovoljna i zbog čega zračim pozitivnom energijom – objašnjava Danijela.

Lepu energiju kojom isijava od kada je sa novim partnerom primetili su i članovi njene porodice pa su Ivana od samog strata prihvatili kao svog člana.

U porodici Karić, Ivan je prihvaćen na najbolji mogući način. Oni su primetili koliko me je očarao svim osobinama, a ponajviše načinom razmišljanja. Njegov mozak radi na neverovatan način i stalno mu se iznova divim. Moja deca su ga takođe savršeno prihvatila i njihov odnos odlično funkcioniše – otkriva bivša pevačica.

Izvor: Story
Foto: danijelakaric/Instagram

Pogledajte još