ODLUKA JE PALA: Pejović kumuje Aleksandri, a poznati srpski košrarkaš biće kum Filipu Živojinoviću

Aleksandra je ovom prilikom ispričala i zašto je Aco odabran da bude njen kum. Kako kaže, kada su ona i Filip tek obelodanili pred pevačem njihovu vezu, on je odmah počeo da govori kako će završtiti svadbom. Počeli su da ga oslovljavaju sa "kume", pa je tako i ostalo.

Pejović se pohvalio da iza sebe ima čak devet kumstava i da nijedno nije puklo, niti je poljuljano.

Kako na estradi tako i u životu, znam da kumstva pucaju. Iza sebe imam devet kumstava i ni jedno kumstvo nije puklo, niti je poljuljano. Veran sam do koske kao kum. Ona sad ima mene da sluša, jer će se venčati pred Bogom i u crkvi! – rekao je Pejović koji će ovu ulogu na venčanju deliti sa popularnim košarkašem Milošem Teodosićem koga je Filip odabrao za kuma.

Aleksandra je Jovani i Srđanu otkrila i kako teku pripreme i traženje venčanice:

Probala sam jednu-dve venčanice samo da vidim kako mi stoje, još nisam našla onu pravu. Tražim venčanicu i u tome mi pomaže moja mama, Filipova mama Zorica... Naravno, konsultovaću se i sa Brenom i sa kumom.

Biće to vesela svadba, jer će biti mnogo kolega, svi će se dohvatiti mikrofona i to će biti veselo. I zašto da i mlada ne zapeva? Biće više od 500 gostiju – rekao je Pejović, a Aleksandra je kroz osmeh potvrdila njegove reči.

Izvor: Story
Foto: aco_pejovic/Instagram

Pogledajte još