OPŠTI HAOS U ZADRUZI: Potukli se Sloba Radanović i Marko Miljković, Luna izvukla najdeblji kraj!

Opšti haos je nastao kada su se u "Zadruzi" potukli Sloba Radanović i Marko Miljković, a onda je uletela i Luna Đogani!

Marko je raširio ruke izazivajući ga, nije se nadao da će Radanović pući. Njihova netrpeljivost koja već duže vreme traje u ovoj situaciji je eskalirala, a "kolateralna šteta" je bila - Luna Đogani!
Odmah se, naravno, našla u središtu događaja, braneći svom snagom Radanovića, ali je, pritom, i izvukla deblji kraj. Obezbeđenje ju je prilikom intervencije zakačilo, pa je blogerka povređena.
To je, međutim, nije omelo da ekspresno reaguje, uzme stvar u svoje ruke i gađa Marka flašicom!

Danas su zadrugari birali osobu za koju misle da ne sme da iskaže svoje mišljenje.

U toku izlaganja Marka Miljkovića nastala je ozbiljna svađa između njega i Slobodana Radanovića, a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću i sprečilo fizički obračun.
Naime, Marko je naveo Slobu kao osobu koja priča iza leđa i pokušao da objasni zašto tako misli.

- Ja imam dve situacije u proteklih 24 sata, prvo ću da navedem malu si*icu Saru koja me je pljuvala i nije mi rekla u lice. Na drugom mestu ću da vam odglumim situaciju. Gospođo, ne smete Luni to da govorite, pa onda sedne i priča babo jedna, baba se*o - rekao je Miljković. Zbog ove imitacije, Radanović je poludeo i krenuo na Marka.
- Je*aću mu mamu - vikao je Sloba dok je Luna pokušavala da ga smiri. Pevač je krenuo na Miljkovića, a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću i razdvojilo zadrugare. Nakon što su Slobu izveli u dvorište, Luna Đogani je gađala Marka flašom vode.

Izvor: Alo.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još