NAS ĐOGANIJA JE BILO 13 ALI SU TRI BEBE UMRLE: Gagi priča o siromaštvu u kom je odrastao

Gagi Đogani progovorio je o svom teškom detinjstvu, ali i demantovao Lunu da je spavao na ulici, krao, bio u policiji, kao i to da je bio lopov...

- To nije istina. Potičem iz siromašne kuće i to stoji. Nisam imao sanke, poniku kao što su drugi imali, ali nikada nisam bio u policiji. Bavio sam se sportom. U jednom momentu nas Đoganija je imalo 13, troje je umrlo, tri bebe su umrle, pa nas ima devetoro - rekao je Đogani i dodao da je Luna veoma vezana za njega i da je emotivna baš kao što su on i Anabela.

- Moj tata nema obrve, od tate sam nasledila ružno, rekla je jednom, a ja joj nikada ništa neću zameriti. Bio sam u rijalitiju dva puta, znam šta sam radio, a to je zatvoren prostor, izgube se u vremenu i prostoru - otkrio je Đogani.

- Većina bi volela da se Luna i Sloba raskinu jer oni drže rijaliti, a ako bi Sloba ispao, i Luna bi izašla, podržao bih je jer nema šta tamo da radi bez njega - rekao je u "Premijeri".

- Anabela napravila je jedan potez i pomirila se sa Đoletom i još nekim osobama koji su bliski meni.

- Mene pogađaju negativni komentari o Luni, a nju će tek kada izađe. Ne znam što je ne vole, nije mi jasno. Ona je veliki čovek. Ne volim da pričam o Kiji, narod je vidio ko je Kija šta ona radi. Prići jednoj ženi od 80 godina i ukrasiti joj pare, i odglumiti da je bila sa Filipom. Luna to nikada ne bi to ni za kakve pare - prokomentarisao je Kiju, zakonitu ženu Slobe Radanović.

Izvor: Kurir.rs
Foto: gagidjogani/Instagram

Pogledajte još