SLOBA NEĆE POBEDITI U ZADRUZI? Tamara Milutinović ima informacije koje se pevaču neće svideti!

Nakon što je u "Zadruzi" Sloba izjavio da je Tamarina pesma "Hajde da zažmurimo" glupa i da zvuči kao da je peva neka baba uz pogrdno imitiranje, Tamara je rešila da mu odgovori u svom stilu.

- Zabrinulo bi me da je to izjavio Šaban Šaulić ili Ceca, neko kome je svaka pesma hit, a reči jednog Slobe Radanovića ne mogu da me zabrinu - izjavila je Tamara, a onda iskomentarisala njegov opus:

- Ne znam da li će on snimiti hit kao ja kada izađe iz "Zadruge", ali mogu da kažem da dobro peva i da mi se sviđa jedna njegova pesma. Ja nisam sujetna kao on, nije mi problem da ga pohvalim - iskrena je Tamara.

Pitali smo je da li iza ovih njegova izjava stoji neki sukob između njih od ranije ili mu prosto nije simpatična.

- Mislim da on nema ništa protiv mene lično, ali da mu se ne dopadaju pesme koje su u fazonu pesama stare Dragane Mirković, kakva je moja "Hajde da zažmurimo - smatra Tamara.

Neki gledaoci "Zadruge" podržavaju njegovu odluku da prevari javno svoju suprugu Kiju sa Lunom, dok ga drugi zbog toga osuđuju.

- Svako bira svoj put, mislim da mu to sa Lunom nije trebalo, ali verujem da će se "iščupati" iz toga - kaže bivša "Đavolica" i dodaje da ne veruje da je Slobodan favorit za pobedu u "Pinkovom" rijalitiju:

- Ja sam dobila bezbroj negativnih poruka na njegov račun u vezi sa ovim njegovim prozivkama. Pitanje koliko njega narod uopšte i voli! - poručila je za kraj razgovora Milutinovićeva

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official - Printscreen/Youtube

Pogledajte još