JELENA KRUNIĆ NAKON DISKVALIFIJACIJE IZ ZADRUGE: Izbacili su me u bademantilu i papučama bez ličnih stvari (VIDEO)

Jelena Krunić je diskvalifikovana iz "Zadruge" nakon što je udarila Nadeždu Biljić zato što joj nije kupila musli.

Osim što je rijaliti zvezda, Krunićka ima svoj kanal na "Jutjubu" i često snima videe u kojima sa svojim fanovima razgovara o na najrazličitijim temama. Tako je tema jednog od njenih poslednjih videa bila upravo njena diskvalifikacija.

- Oni su mene izbacili u bademantilu, onom roze. Kada pogledate onaj snimak kako sam udarila Nadeždu, što naravno, opet govorim, nije pohvalno... Nije pohvalno i jako je ružno to što sam uradila. Odvratan primer - započela je Jelena i nastavila:

- Vratite taj snimak, videćete u čemu sam bila. Znači, bila sam u bademantilu, roze, imala sam neki kombinezon ispod, crni, koji dođe do ovde i dole sam imala papuče. Kijine papuče po kući što se nose, što su mekane, sa mašnicama. Oni su me u tome izbacili, verovali vi ili ne, i odveli na rampu - priseća se Krunićka nemilog događaja.

- Ja sam u tim papučicama išla po onom polusnegu i došla na rampu. Tu su mi doneli samo telefon i doneli su mi samo i lične stvari, tj. pasoš i ličnu kartu. Ja sam pitala "Šta da radim ja, ljudi, ovako u papučama"... Oni su mi rekli "Ne daju ti stvari".

- Rekli su mi: "Zovi ti taksi." Gde da zovem taksi, Šimanovci, ko će još da mi dođe u Šimanovce. To je 20 kilometara od Beograda. I naravno, ja sam tad nazvala mog dečka. On je naravno dovoljno veliki čovek bio da se dođe da se pojavi i da me pokupi - završila je Jelena.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: jelena_krunic/Instagram

Pogledajte još