LUNA OTVORILA DUŠU O VEZI SA SLOBOM: Osećam se jako poniženo, on nije moj dečko 100 odsto!

Produkcija je prošle noći puštala zadrugarima snimke na kojima jedni druge ogovaraju, a pušten je i video u kojem Luna Đogani priča o svom dečku Slobi Radanoviću, nakon što je saznala da će on gostovati sa Kijom Kockar u emisiji "Amidži šou".

Nakon odgledanog snimka, Luna je ustala da prokomentariše celu situaciju, i za divno čudo, ostali su ćutali dok je ona opisivala kako se trenutno oseća.

- To je bilo veče kada sam saznala da će Sloba ići u emisiju "Amidži" sa Kristinom. Iskreno nije mi bilo svejedno... Ne zato što oni idu zajedno, nego zato što tek u tim trenucima shvatiš koliko sam se i te kako ponizila! Ali kada sam spustila loptu shvatila sam da kada sam se već ovoliko ponizila zbog ljubavi, svesno sam to uradila, niko me nije terao na to, niti je bilo ko kriv što sam ja svesno ušla u vezu koja nije normalna... Mislim, nisu normalne okolnosti za to, onda treba do kraja da izguram dostojanstveno koliko god to mogu, i da trpim, i da se smejem, jer neke stvari ne mogu da se biraju. Sve što sam rekla stojim iza toga, to je istina... Ja se osećam jako poniženo, nije prvi put! - objasnila je Luna.

- Od mene? - pitao je Sloba.

- Ne od strane Slobe, nego nebitno sa koje strane... Ja nisam očigledno svesna kakva je situacija, ja ne gledam ovo kao da je on oženjen i on je nečiji muž, i on nije moj dečko sto posto. Očigledno nisam svesna da to nije tako, jer svaka moja prethodna veza je bila takva - to je moj muškarac i ne može niko da bude pored njega, nijedna devojka ne može da priča o njemu, nijedna devojka ne može da se predstavlja kao njegova žena, to je logično. Ova situacija je totalno drugačija, daleko drugačija od svih mojih veza i ja očigledno još uvek nisam svesna te situacije. Koliko god govorila sebi da sam jaka, za to očigledno nisam. Da vratim vreme isto bih uradila, zato što ovo što imam sa njim sam tražila i želela, a nisam nikad imala ni približno. On je meni rekao posle toga kada smo pričali, da mene niko ne može da ponizi, dok me on sam ne ponizi. Sve dok on ne dozvoli da me bilo ko ponizi, ja nisam ponižena - rekla je Luna.

Luna o Kiji i Slobi:

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još