GLEDAO JE SVOJIM OČIMA KAKO TO RADI: Nadežda Biljić se drogira!

Bivši učesnik rijalitija Mladen Jakovljević, poznatiji kao Đomla Panamera, definitivno je uspeo da unese pometnju u popularni rijaliti, naročito kada je reč o kontroverznim ukućankama Mariji Ani Smiljanić i Nadeždi Biljić.

Budući da je odmah po izlasku izjavio da zna skandaloznu Nadeždinu tajnu koju ona još nije otkrila, Đomla Panamera odlučio je da ispriča detalje njihovog poznanstva. Panamera tvrdi da je gledao Nadeždu kako konzumira kokain, i to sa jednim poznatim pevačem.

- To je bilo prošle godine u jednom restoranu u Novom Pazaru, malo pre nego što je ona ušla u rijaliti. Sedeli smo Nadežda, taj poznati pevač i ja. Sedelo je još neko društvo, a ona je sa tim pevačem uzimala kokain, lično sam svojim očima video - kaže Đomla i dodaje da su se Nadežda i poznati pevač nakon burne noći vratili zajedno.

- Iskreno, te noći se popilo dosta alkohola. Posle te zabave, Nadežda me je pitala da je vozim kući, ali nisam ni mogao, a ni hteo. Žurka je trajala do ranih jutarnjih časova, a ona je otišla sa tim pevačem, nakon čega sam ja krenuo za Beograd. Ne mogu da otkrivam o kom pevaču se radi, samo ću reći da je mnogo poznat - tvrdi Panamera.

Nakon toga je otkrio i detalje o Mariji Ani Smiljanić, koja je takođe u rijalitiju.

- Trebalo je da mi vrati pare, a posle toga se nije javljala na telefon. Navodno zbog slike koju sam joj greškom poslao, a u stvari je to uradila zbog duga. Kada sam je sreo na splavu, dao sam joj 50 evra za jednu pesmu i izvinio se za sliku. Tada je obećala da će mi vratiti dug. Rekla je: "Biće para, ne sekiraj se" i od tada se nije javljala - ističe Panamera i dodaje da je Marija Ana uvek govorila da finansira tadašnjeg momka Filipa Đukića.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još