MNOGO SE PROMENILA! Seka Aleksić: Učim na svojim greškama i nikada se ne vraćam unazad

Seka Aleksić je imala uspona i padova i na privatnom i na poslovnom padu, ali je ništa nije poljuljalo toliko da odustane. Danas je ponosna mama malog Jakova i supruga Veljka Piljikića, a da li postoji nešto što bi promenila u svom životu?

- Nisam od onih osoba koje razmišljaju šta su mogli da promene u određenom momentu života. Prošlo je tako kako jeste, možda je u tom momentu bilo najbolje, ili nije. Ne vraćam se nikada unazad. Svakako da učim na greškama. Čovek nekada treba da posluša svoju podsvest. Čak ako govori nešto negativno, iz toga će verovatno proizvesti nešto dobro. Podsvest je izuzetno čudna i dobra stvar. Bavim se time poslednjih nekoliko godina, čitam brojne psihološke knjige koje govore o tome kako na ljudski život utiče moć podsvesti - kaže lepa pevačica, i dodaje koliko je pravila kompromise sa suprugom Veljkom.

- Jesam mnogo. Generalno sam se kao čovek i osoba promenila sigurno za 70 odsto. Iz korena. Ne bi niko to rekao jer su to stvari koje javnost nema priliku da vidi, a odnose se na moje mišljenje i ponašanje. Promenila sam se nabolje za moju porodicu i sve. Da ne pomisle ljudi sada na osnovu ove izjave da sam ko zna šta radila. Ne to. Promene su nastale kada je stav o nekim stvarima u pitanju i moja impulsivnost. Kada bi me neko ranije prozvao, mene bi to strašno vređalo i pogađalo i želela bih odmah da odgovorim. Danas, verujte da ni ne pročitam kada neko pošalje uvredljive komentare jer me to ne interesuje. Ne bavim se time, ostvarena sam žena i majka. Bavim se porodicom i karijerom - s osmehom priča Aleksićeva.

Izvor: Blic
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još