ĐOLE ĐOGANI BEZ DLAKE NA JEZIKU: Luna se zbog ljubavi skroz ponizila, a Kija je nemoralna!

- Svaki dan sam u kontaktu sa Gagijem, on se potpuno vratio u normalu, on je sada ne drugi već treći čovek, stabilan je, i to mi se sviđa. Doduše, boli ga i mori ta situacija oko ćerke, ali stojički sve izdržava. Išao je ranije na savetovanje kod psihologa, a pomaže mu i kad se seti kako je njemu bilo u rijalitiju - kaže Đole.

A kako ti komentarišeš Lunu?

- Ja je kao stric volim, ona je divna osoba. Ne daj bože samo da posle rijalitija psihički oboli, ali mislim da je jaka. Ona se zaista zaljubila, ali postoje neki ljudi koji to ne razumeju, pa pljuju i omalovažavaju i Anabelu i upućuju im razna pogrdna imena. Napadni delo a ne ličnost, to je u psihologiji veoma bitna stvar.

Delo rasturanja braka Slobe i Kije?

- Da li vi mislite tako?! To nije delo. Ljubav je osećanje koje razara, ubija. Kada se čovek zaljubi, on je u stanju da se ponizi jer ga to udara u centralni nervni sistem. Drugo, Slobu niko nije naterao da bude sa njom, znači nije njena krivica.

Koje je tvoje mišljenje o Kiji?

- Ona je ušla u rijaliti, a imala je nekog dečka napolju, pa kako sad to? Kija nije moralna, a onda neko kaže: 'Pa Sloba je prvi počeo.' Ja kažem – pa šta, ona je druga. Lunu podržavam i mislim da ništa loše nije uradila. Sve vreme je sa jednim dečkom i intenzitet njene ljubavi isti je i kad se svađaju.

Ali Sloba je javno varao ženu.

- Pa i Kija je javno imala seks sa Filipom u toaletu. Sve se čulo. Pa i Janjuš je oženjen i ima decu, pa svašta radi sa Anom u krevetu.

A da se tvoja ćerka sutra zaljubi u oženjenog?

- Kakve veze ima ako je oženjen, ja nemam predrasude.

Sloba se dopisivao sa mnogim devojkama dok je bio u braku, možda i Luni uradi isto?

- Ništa nema garanciju za ceo život. Niko ne može da zna hoće li oni biti zajedno i posle rijalitija, ali neka uživaju sada.

Jesi li gledao seks Lune i Slobe?

- Nisam, ja to ne gledam. Zadrugu sam gledao ukupno skoro sat vremena otkako traje.

Ali Zadruga te je pomirila sa Anabelom?

- Ona mi je prišla i zagrlila me posle devet punih godina. Imali smo neke nesuglasice odranije, kada su se ona i Gagi razvodili, ali ne bih o tome. Anabela je divna majka i Luni i Nini. Borila se i da izguramo Gagija na pravi put i uspeli smo, on je više od dve godine strejt.

Izvor: Kurir.rs/Svet
Foto: djoganivesna/Instagram

Pogledajte još