PRVI I POSLEDNJI PUT DA PRIČAM O EMOTIVNOM ŽIVOTU: Nevena Božović potvrdila da je zaljubljena kao nikad pre

Mediji su je više puta povezivali sa mnogim muškarcima javne scene, što je ona uvek demantovala.

Nakon nekoliko godina pak Nevena je konačno priznala da je zaljubljena i srećna.

- Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se dešava, i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da pričam o emotivnom životu, a što se tiče prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se pravi prevelika fama - rekla je pevačica.

Domaća štampa utvrdila je da je Nevena u vezi sa izvesnim Nikolom Ivanovićem, Crnogorcem koji se bavi privatnim biznisom i drži lokal u kojem su se i upoznali. Nikola je takođe i pilot crnogorske avio-kompanije.

- Upoznali su se u Budvi gde ona ide svake godine, ljubav je planula na prvi pogled. Nikola je doleteo u Beograd da je iznenadi, i od tada se ne razdvajaju. Ona u poslednje vreme provodi sve više vremena u Crnoj Gori. Njih dvoje imaju poverenja jedno u drugo i ne predstavlja im problem da budu razdvojeni - rekao je izvor blizak pilotu za "Alo".

Nevenu su ranije povezivali sa Milošem Bikovićem i Bojanom Perićem, ali i sa odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem, sa kojim je ranije bila njena drugarica Sara Jovanović. Navodno su upravo zbog te veze odnosi između članica "Moje 3" zahladneli.

Izvor: Glossy/Mondo
Foto: Instagram/nevenabozoviclove

Pogledajte još