KIJA OTVORILA DUŠU I PROGOVORILA O SVOM OCU: Ništa mi nije ostavio, pričao je da nisam njegova ćerka

Dok je razgovarala sa Duškom, Kija je pričala o svom ocu, koji godinama nije želeo da je prizna, i potom opisala kako je izgledao njihov susret uoči njenog ulaska u "Zadrugu".

- Jedina osoba kojoj sam imala problem da oprostim je moj tata. Pred ulazak sam četiri sata bila u bolnici, imao je četvrti infarkt, i pitala ga: "Zašto to tako?". On nikada nije upoznao Slobodana - rekla je Kristina i nastavila:

- Moj tata je oženjen jednom Hrvaticom, i dalje je zvanično u braku sa njom. I on je sa njom napravio ugovor o izdržavanju kako bi mene lišio svega. A to nije njegovo nego dedino, da je deda to znao, poludeo bi. Tata ima restoran, dvosoban stan, perionicu, kuću... Ja sam jedino dete u porodici, toliko mi je to jadno.

Potom je Kristina ispričala da njen otac godinama nije želeo da je prizna.

- Kada je 2010. imao tešku operaciju, mama mi je tada rekla da je odlučila da ga tuži. Kaže: "On ide i priča lekarima da ti nisi njegova ćerka". Baš sam ogorčena na njega, ona kad je mene dobila, nije htela da dozvoli da u krštenici ne piše ko je moj otac, i u Makedoniji je rađena analiza i tako je upisano. Tužila ga je za sve zaostale alimentacije, za ukupno 30.000 evra, i još tražila da se uradi DNK, i poručila mu: "Da vidiš ko nije tvoja ćerka". Stigli rezultati, sve potvrđeno a ja ga zovem i kažem: "Čestitam, dobili ste ćerku" - zaključila je Kija.

Izvor: Telegraf
Foto: Youtube - Zadruga Official/printskrin

Pogledajte još