Spring To Life: Psiholog Ljiljana Bankovački danas u Oazi za dame

Danas od 17h u Oazi za dame by Eucerin, imate priliku da razgovarate sa Ljiljanom Bankovački, master psihologom, iz Centra promena, koja ima višegodišnje kliničko i kompanijsko iskustvo u oblasti ljudskih resursa. Privatnu praksu vodi od 2011. godine.

Centar promena je psihološko savetovalište, a volimo da ga zovemo i Centar za komunikaciju i lični razvoj, jer pored psihoterapije i savetovanja, držimo i treninge, obuke, kurseve psihološko - poslovnog tipa, a sve u cilju razvoja pojedinca. Radimo posebno sa jednom osobom, parom ili porodicom. Treninge radimo sa građanstvom svih starosnih dobi, a sa kompanijama kada nam ukažu poverenje. U poslednje vreme se bavimo i pružanjem savetodavnih usluga kompanijama u razvoju, regrutacijom i selekcijom kandidata za određene pozicije, kao i formiranjem timova, edukacijom menadžmenta i uvođenjem HR procedura u kompanije.

Bavimo se raznim psihološkim temama, menjajući ponašanje pojedinca utićemo na grupu. Dolazak i saradnja sa nama su uvek voljni, jer jedino tada imamo uspeha. Pojedinac koji je motivisan za promenu svog ponašanja može sve.

Teme kojima se bavimo su raznolike: partnerski odnosi, roditeljstvo, konflikti u porodici i na poslu, karijerni razvoj, pripreme za intervju za posao, nemogućnost učenja, problemi sa zavisničkim ponašanjem, tugovanje, komunikacija u porodici i na poslu itd.

Festival, koji traje od 15. marta do 4. aprila, organizuju UŠĆE Shopping Center, Color Media Communications i Ninamedia.

Pogledajte još