UPRAVO OSTAVLJENA: Produkcija Kiji saopštila ružne vesti

Foto: Instagram
0

Kristina Kija Kockar utučena je poslednjih dana, nakon što je saznala da je u medijima osvanula vest o još jednoj prevari njenog supruga Slobe Radanovića.

Međutim, prema novim informacijama koje su odali pojedini zadrugari to nije jedini razlog zbog kog je tužna.

Juče je novinar Milan Milošević slavio rođendan u rijalitiju „Zadruga“, a već nekoliko dana se na imanju u Šimanovcima naveliko priča o njegovom sukobu sa Kristinom Kijom Kockar.

On je sinoć u rehabilitaciji razgovarao sa Mikijem Đuričićem i Marijom Anom Smiljanić i otkrio šta mu je u poverenju rekao Filip Đukić o stjuardesi iz Zrenjanina.

Filip je došao da mi čestita rođendan i kaže mi: „Ti znaš da ja tebe volim! Što ne pitaš Kristinu šta joj je produkcija rekla ispred prodavnice. Nisu joj rekli samo da se skloni od mene, nego i da ju je Andrija ostavio i da ga ne pominje više“ – prepričao je Milan razgovor sa Đukićem, a onda se ubacio Miki:

Zato ga ona nije pominjala više – povezao je Đurić, te je Milošević nastavio da prepričava razgovor sa Filipom.

Rekli su joj i jednu bitnu stvar koju i Sloba zna. Ali neće da mi kaže šta – dodao je Milan, a Miki je još jednom dodao svoj stav o Kockarevoj da „je pokvarena i bezobrazna“.

Gledaoci komentarišu da je moguće da je reč samo o taktici ovih učesnika, s obzirom na to da još nije potvrđeno da li je sve što su rekli istina.

Izvor: Pulsonline/Srbija Danas
Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.