Priča o igračkama 3

Tvorci voljene franšize „Priča o igračkama“ (Toy Story) otvaraju ponovo kutiju sa igračkama i vraćaju filmsku publiku u predivni svet omiljene grupe igračaka koju predvode Vudi i Baz.

Vudi i Baz su prihvatili činjenicu da će njihov vlasnik Endi jednog dana odrasti, ali šta će se desiti kad taj dan dođe? U trećem nastavku, Endi se priprema da krene na koledž, a za sobom ostavlja verne igračke koje su na muci zbog neizvesne sudbine koja ih čeka. 

Li Ankridž (ko-režiser filmova „Priča o igračkama 2“ i „U potrazi za Nemom“) režira ovaj dugo očekivani film, a Majkl Arnt, dobitnik Oskara za scenario filma „Mala mis Sanšajn“, prilaže svoje jedinstvene talente i komični doprinos ovom nastavku. Film će biti prikazan u Dizni digitalnom 3D-u u odabranim bioskopima.

Inače, film „Priča o igračkama” prvi put je prikazan 22. novembra 1995. i bio je prvi film koji je kompletno kompjuterski animiran. Te godine sa zarađenih 360 miliona našao na prvom mestu liste najgledanijih filmova. Međutim, „Priča o igračkama 2”, pored toga što je prvi film koji je kompletno digitalno urađen, jeste i prvi film koji je zaradio više od prvog, originalnog dela.

Pogledajte još