POZAJMILI NUMERU? Novi skandal trese Hrvatsku zbog pesme za Evroviziju!

Reč je o rumunskoj numeri koja je u osnovi slična kao i numera koju će hrvatska pevačica izvesti u Portugalu. Iako se ta priča iole stišala, pojavila se nova koja je unela još veću pometnju.

I albalnska numera objavljena u decembru prošle godine ima sporne deonice slične pesmi "Crazy". Ono što je zanimljivo jeste da su susedi svoju pesmu za takmičenje objavili tek u martu.

Iako su spominjali da je muzika isključivo njihovo delo, oglasio se i jedan od autora Frankine pesme sa pomalo drugačijim stavom.

- Žao mi je što je Franka postala žrtva moje nepažnje i nespretnog događaja za koji nije niti znala pa je, razumljivo, ostala šokirana. Mesecima zajedno radimo na pesmi i jedan trenutak moje nepažnje je promenio sve ono dobro što smo napravili. Znam da će ipak na evrovizijskoj sceni Franka ostaviti celu sebe, to sam osetio od prvog trena kad smo počeli da radimo na pesmi - stoji u saopštenju tima koji je radio na numeri Franke Batelić.

Mnogi susedi smatraju da je ovaj nepromišljen potez pomalo i nečuven u istoriji ovog takmičenja, ali iz evrovizijskog tima niko nije osporio numeru pa će se Franka ravnopravno takmičiti u maju ove godine u Lisabonu.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: FrankaOfficial-Printscreen/Youtube

Pogledajte još