Završen Kids&Teen Fashion Selection

I drugog dana ove velike dečije modne I kreativne manifestacije predstavili su nam se najuspešniji mali manekeni iz modne agencije Select, noseći modele DexyCo Kids, kao i modele na humanitarnoj reviji Kids for Kids, koji će biti donirani Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.

DexyCo Kids predstavio je izbor dečije garderobe brendova Blukids, Idexe, Cool Club i Ninia. Mali manekeni modne agencije Select prošetali su pistom u sportskoj garderobi, modernim haljinicama različitih dezena, košuljama, polo majicama i pantalonama u različitim bojama, upotpunjenim haljinicama za male princeze koje odišu ekskluzivnošću I elegancijom. Na reviji DexyCo Kids sa svojim naslednicima pistom su prošetali I Ivana Peters, Dr Feelgood I voditelj Dejan Pantelić.

Posebno interesantna bila je revija garderobe za kućne ljubimce dizajnerke Irene Atanasković Hrnjak, koja je ovom revijom proslavila I prvi rođendan svog brenda garderobe za pse IHA. Više od dvadeset pasa najrazličitijih rasa prošetalo je pistom u Belexpocentru obučeno u razigrane modele Irene Atanasković Hrnjak, kojima je želela I da skrene pažnju na brigu o životinjama I problem pasa lutalica. Veliku pažnju izazvale su poznate ličnosti koje su se na pisti pojavile u ulozi manekena sa ljubimcima, među kojima Lepa Lukić, glumci Uroš Jovčić I Ljuba Bulajić, voditelj Lav Pajkić, Tina Ivanović, Jellena, Sonja Lazetić I mnogi drugi.

Ono što Kids&Teen Fashion Selection posebno izdvaja je bogat prateći program u okviru kojeg su se u Belexpocentru sa mališanima družili frizer Miki Panjković, koji je zajedno sa malim posetiocima Kids&Teen Fashion Selectiona frizirao njihove mame, I Dr Feelgood, koji je mališanima na zanimljiv način u okviru radionice I kviza Zdravo dete ukazao na prednosti zdrave ishrane.

Veliku pažnju izazvao je omiljeni dečiji junak, popularni Rista iz serije “Sinđelići”, glumac Luka Raco, koji je potpisivao knjigu “Portret slikan rečima” I družio se sa svima onima koji ga rado gledaju na TV ekranima.

Nakon dva dana modnih revija, bogatog programa, radionica, predavanja, sporta, plesa, modna agencija Select zatvorila je Kids&Teen Fashion Selection I novi najavila već za oktobar ove godine.

Pogledajte još