U PESMAMA VESNE PISAROVIĆ UŽIVALA JE CELA BIVŠA SFRJ: Nakon udaje za sina srpskog političara pevačica napustila Hrvatsku i promenila muzički pravac

0

„Da znaš kako tužna sam bez tebe uvek bio bi kraj mene“, „Sasvim sigurna sam ja da si moja sudbina, nemoj nikom pustiti da nam ovo uništi“ ili „Bježi od mene, to je sve što znaš…“, samo su neki od stihova iz numera koje „žive“ i danas iako je prošlo bezmalo 20 godina od kada ih je Vesna Pisarović (40) predstavila javnosti.

Iza vrsne hrvatske muzičarke, koja je svoju zemlju čak predstavljala i na „Evroviziji“ 2002. godine, ostalo je pet studijskih albuma i mnoštvo prestižnih nagrada na festivalima, ali od sredine protekle decenije njoj se gubi svaki trag.

Ono što mnogi ne znaju je to da je, željna promene u životu i profesionalne nadgradnje, Pisarovićeva upisala džez pevanje na konzervatorijumu u Hagu, da bi magistrirala u Londonu.

Vesna je i dalje posvećena muzici, ali se, za razliku od pop pesama koje su je proslavile na našim prostorima, posvetila džezu.

Pevačica je danas u braku sa Ozrenom Pupovcem, sinom političara Milorada Pupovca, i žive u Berlinu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Vesna Pisarovic-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.