Konferencija „Osiguranje robe u transportu“ u organizaciji Komore italijansko-srpskih privrednika

Foto: Promo
0

Komora italijansko-srpskih privrednika, u saradnji sa prestižnim kompanijama iz sektora osiguranja, transporta i logistike a ujedno i njenim članicama: DDOR osiguranjem-Gruppo Unipol, Generali osiguranjem, 2Blogistics i Fercam, uz prisustvo predstavnika Uprave Carinai podršku UniCredit Banke,obradiće aktuelne teme iz domena osiguranja robe u transportu.

Pored načina pokrića, rizika i štete u praksi, neke od tema biće i generalne havarije, razlike između kargo osiguranja i osiguranja odgovornosti vozača, vrste pokrića kod raznih učesnika u transportu – akcenat na zaštiti interesa sklapajući adekvatno osiguranje, tj. polisu osiguranja, specifičnosti u vezi sa transportnim osiguranjem, carinski dug kao i mnoge druge.

Konferencija će biti održana 19.04.2018. u zgradi Unicredit Banke, Rajićeva 27-29, 3. sprat, sa početkom u 10.00h a broj mesta je ograničen.

Detaljnije informacije o načinu prijavljivanja sa agendom događaja pogledajte na www.ccis.rs/sr/konferencija-osiguranje-robe-u-transportu-2

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.