Sandra Bulok podnela zahtev za razvod

LOS ANĐELES, 28. aprila 2010. (Beta) - Američka oskarovka Sandra Bulok podnela je zahtev za razvod od muža Džesija Džejmsa, objavio je magazin Pipl.

"Da, podnela sam zahtev za razvod", kazala je 45-godišnja glumica u intervjuu u novom izdanju časopisa u kojem je otkrila i da je usvojila sina, troipomesečnog Luja, koji je rođen u Nju Orleansu. Sandra Bulok je ispričala da su ona i muž proces usvajanja deteta počeli pre četiri godine i da su Luja doveli kući u januaru. Vest su čuvali za sebe do dodele Oskara, na kojoj je glumica nagrađena za film "The Blind Side".

Glumičin predstavnik za štampu potvrdio je da je njegova klijentkinja podnela zahtev za razvod, ali je odbio da iznese detalje o sudu koji će o zahtevu odlučivati. "Tužna sam i uplašena", kazala je glumica Piplu. Brak Sandre Bulok i Džesija Džejmsa uzdrmale su tvrdnje nekoliko žena da su bile u vezi sa 41-godišnjim Džejsom. Džejms, koji se javno izvinio supruzi i svoje troje dece, nedavno je okončao 30-dnevni boravak u jednoj instituciji, gde je potražio pomoć zbog "privatnih problema". Džesi Džejms i Sandra Bulok ne žive zajedno od marta, a u braku su pet godina.

Pogledajte još