GAGI OSUO PALJBU PO ZADRUGARKI: Zorica je zlo, narod želi ljubav, a Luna i Sloba su sve jači!

Mnogi su smatrali da se u rijalitiju "Zadruga" sve desilo i da produkcija više nema načina da zadrži gledaoce uz male ekrane, ali prevarili su se.

Iz Bele kuće izašla je Saška Karan, ali njeno odsustvo u velikoj meri nadomestila je pevačica Zorica Marković,  za koju svi znaju da je dobar rijaliti igrač i žena bez dlake na jeziku.

Njeno prisustvo u "Zadruzi" zasmetalo je denseru Gagiju Đoganiju, jer je po ulasku počela da "bocka" njegovu ćerku Lunu i njenog dečka, oženjenog pevača Slobu Radanovića.

Tim povodom Gagi se oglasio na Instagramu:

- Ovo je poslednje zlo u Zadruzi! Takva joj uloga! Zorica ulazi/izlazi. Ja kao roditelj je samo gledam kako bezobrazna udara po mom detetu. Nadam se da Pink neće slati više ovakve Zorice do finala. Dosadni su - napisao je denser, a zatim dodao:

- Sujetna ljubomorna, Zorica! Luna i Sloba Zorici ništa nisu loše uradili i rekli? Gledamo ih godinama, po meni su ugašeni, Jelena u bolnici, Mića ugašen, Saška odradila posao, otišla kući! Gde će ti duša, Zorice?  Unutra su već osam meseci, zatvoreni! Ti udaraš po deci koja se samo vole. Vidiš da su prolupali, ne znaju više šta rade i pričaju. A ti udri po njima.

Za kraj Gagi je zaključio:

- Luna i Sloba su sve jači i jači. Narod je željan ljubavi. Daće Bog da sve to izdrže. Ja verujem u Lunu i Slobu. Očekujem brz izlazak na kapiju Zorice. Idi kući! Izgubila! Slobi svaka čast! Primer kako se brani iskrena ljubav.

Videćemo da li će se njegove reči uskoro obistiniti.

Ovo je poslednje zlo u zadruzi! Takva joj uloga! Zorica ulazi izlazi/Ja ko roditelj je samo gledam kako bezobrazna udara po mom detetu .Nadam se da pink nece vise slati vise ovakve Zorice do finala.DOSADNI SU! Sujetna ljubomorna ,Zorica! Luna i sloba Zorici nista nisu lose uradili rekli? Gledamo ih godinama..po meni su ugaseni/ Jelena u Bolnici/Mica ugasen/ Saska odradila posao otisla kuci! GDE CE TI DUSA ZORICE? UNUTRA SU VEC 8 MESECI,ZATVORENI! TI UDARAS PO DECi/ KOJA SE SAMO VOLE😘😍 VIDIS DA SU PROLUPALI,NEZNAJU VISE STA RADE I PRICAJU..A TI UDRI PO NIJIMA!/ LUNA& SLOBA SU SVE JACI I JACI😊 NAROD JE ZELJAN LJUBAVI!😍😘😘 DA CE BOG DA SVE TO IZDRZE/ JA VERUJEM U LUNU I SLOBU😊 UCEKUJEM BRZ IZLAZAK NA KAPIJU ZORICE/ IDI KUCI! IZGUBILA! SLOBI SVAKA CAST! PRIMER KAKO SE BRANI ISKRENA PRAVA LJUBAV!😍😍😍

A post shared by 🔊FUNKY "G"🆕OFFICIAL🔛 (@gagidjogani) on


Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: Instagram/gagidjogani

Pogledajte još