KO JE TATA MALE STORMI?: Kajli Džener morala da uradi DNK test, stigli rezultati

Samo što je započela vezu sa Travisom počelo je da se šuška da je Kajli trudna. Ona je sve vreme ćutala, a tek nakon porođaja priznala je da su šuškanja istinita. Kajli Džener je 1. februara rodila ćerku Stormi, a tada su krenule i muke.

Naime, Kajli je ostala trudna u aprilu ili maju. Tako da postoji mogućnost da su Tajga ili Trevis očevi malene Stormi. Zato nije čudo da se dugo šuškalo ko je otac njenog deteta – bivši ili sadašnji. A te glasine potpirivao je i sam Tajga, koji je nekoliko puta na Tviteru pisao i u javnosti pričao da bi Kajlino dete moglo biti njegovo.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Zbog svega toga, Kajli je pristala na DNK test, kako bi jednom za svagda prekinula šuškanja. Svima je laknulo kada su saznali rezultate testa – otac je Kajlin trenutni dečko Travis.

– Nikada nisam insinuirao da imam veze sa nečijim detetom ili porodicom i nikada neću to raditi. Molim vas, prestanite da širite lažne priče i napadate nečije porodice. Nemam nikakve veze sa tim. Ljudi bi trebalo da mogu da žive u miru – napisao je Tajga na društvenim mrežama, iako se nekadašnji par dogovorio da o tome više nikada ne pričaju, prenosi "Metro".

Izvor: ALo
Foto: Instagram/kyliejenner

Pogledajte još