OGNJEN AMIDŽIĆ PORUČIO: Ne mogu ni da zamislim sebe kako varam!

0

Iako mu prijatelji iz godine u godinu poturaju drvena jaja za Vaskrs ne bi li odneo pobedu, voditelj Ognjen Amidžić insistira na poštenju.

– Moram priznati da sam iz godine u godinu nailazio da mi saradnici i prijatelji poturaju drvena jaja. Kada sve saberem i oduzmem, mogu reći da imam polovičan uspeh kada je o tucanju jajima reč. Ipak, meni je savest mirna jer sam pošten, a oni koji mi podvaljuju lažna jaja neka se zapitaju! Ne mogu da zamislim sebe kako varam, a i nezamislivo mi je da muljam za praznike – rekao je Ognjen kroz osmeh.

Za vreme praznika, Ognjen uživa u porodičnom okruženju, ali i bogatoj trpezi koju priprema isključivo njegova supruga, Danijela Dimitrovska.

– Nikada ne varam kada biram uskršnje jaje, uzmem ono koje prvo dodirnem. Sina Matiju uvek moram da pustim da pobedi, tako da po pravilu sigurno gubim – iskren je on.

On i sin Matija uvek se raduju najvećem hrišćanskom prazniku.

– Za mene je Uskrs jedan od najlepših praznika, koji predstavlja vreme kada se porodica okuplja i uživa u veseloj atmosferi. Budući da je za ovaj praznik uvek lepo vreme, to mu daje posebnu draž. Danijela svake godine spremi bogatu trpezu, pa se Matija i ja posebno radujemo Uskrsu – izjavio je Ognjen.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/printskrin

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.