LAGUNA PREDSTAVLJA: "Ja, tajkun" - Miroslav Mišković

Foto: Laguna/Promo

Knjiga "Ja, tajkun" jedinstvena je ispovest čoveka koga je Milošević smatrao saradnikom, Đinđić prijateljem, Tadić protivnikom, a Vučić neprijateljem. Ona pruža celovit pogled srpskog preduzetnika na istorijat nesporazuma između države i njenih biznismena, na mentalitet srpskog političara i radnika, na ekonomsku prošlost, sadašnjost i budućnost Srbije i regiona.

Prvi put Miroslav Mišković govori o tome kako je zaradio prvi milion, a kako je „Maksi“ prodao za milijardu, kako razvija i zašto prodaje kompanije, kakva je logika poslovanja i priroda znanja kojim se kreira biznis.

Otkrivajući tajne najuspešnije kompanije od Vardara do Triglava, ova knjiga postaje pravi udžbenik praktične ekonomije. Opisujući najveće podvige i promašaje njenog lidera i pričajući o tome kako ga je oteo Zemunski klan a kako uhapsila aktuelna vlast, ispovest najpoznatijeg tajkuna izrasta u nesvakidašnju autobiografiju koja uspostavlja ekonomski triler kao nov žanr u našoj literaturi.

Knjigu možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Pogledajte još