DARA OTKRILA KAKO SE POMIRILA S KARLEUŠOM: Oterali su nas iz lokala, pričale smo do jedan ujutro!

- Kad pomislim da mi je teško, da padam u nesvest od putovanja i pevanja, onda se setim nje, kako je bila jaka. Baš bih volela da me vidi na koncertu i da kaže: "Jao, sine, šta je ovo!" Ona mi je stalno govorila: "Rado, sine." Stvarno će mi ona faliti, ali znam da me gleda, da je gore sa anđelima - rekla je Dara, kojoj će podršku pružiti i sin Kosta.

- Naravno da će Kosta biti tu, biće u loži, i to ne sam. Doći će celo njegovo odeljenje, njegovi drugari obožavaju moje pesme, posebno ove novije, kao što je "Karera".

Pevačica kaže da do sada nije organizovala koncert jer je čekala pravi trenutak.

- Jednostavno, nije bio momenat. Mogla sam da pravim koncert u Centru "Sava", na "Tašmajdanu", mogla sam i u "Areni", ali na neki veštački način. Kada sam bila spremna i okupila pravu ekipu kako bih napravila šou, tada sam i zakazala koncert - objasnila je Dara, koja nam je otkrila i kako je došlo do pomirenja sa Karleušom:

- Desilo se sve spontano. Kada su fanovi pitali za moj koncert, ona me je podržala, ja sam joj napisala: "Hvala, srce", a ona mi je uzvratila. Našle smo se, pitala sam Jelenu da bude moj gost, a ona je pristala, pa je zbog toga otkazala nastup u Berlinu. Pošto su to svi primetili, predložila sam joj da otkrijemo da će se pojaviti kod mene.

Folkerka kaže da je susret sa Karleušom posle dosta godina bio veoma emotivan.

- Izljubile smo se, smejale se fazonima. Pričale smo toliko da su nas u jedan ujutru isterali iz lokala - kazala je Dara i otkrila koliko joj je prijao Karleušin kompliment da je jedna od retkih zvezda na našoj sceni.

- Zna se u Srbiji ko je Karleuša i koliko ulaže u karijeru, hvala joj na lepim rečima, pogotovo što je ona kompetentna da kaže tako nešto. Na zlurade komentare se ne obazirem i ne plašim se podmetanja. Znam da ću razbiti i jedva čekam da izađem pred publiku - kaže Dara i navodi da ne želi komentariše navodno falširanje Seke Aleksić u emisiji "Amidži šou".

- Iskreno, nisam čula, jer ne znam gde se nalazim od silnih obaveza. Pevam već treći dan, vežbam koreografije... Ali ne bih ni da komentarišem. Ne interesuje me ni ko peva, ni ko falšira - zaključila je Bubamara.

Izvor: Alo
Foto: Instagram/darabubamara_official

Pogledajte još