DRŽITE DO SEBE: Koliko god da ste zaljubljene ovih 5 stvari nemojte raditi

Dijeta

Nemojte nikada zbog frajera ići na dijetu. Odluku o zdravoj ishrani ili vežbanju treba da donesete samo zbog sebe, a ne da biste impresionirali nekog muškarca.

Prekid s prijateljima

Ako vam dečko brani da se družite s drugim muškarcima, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz detinjstva, onda ga s pravom možete ostaviti. Ako frajer ne veruje u muško-ženska prijateljstva, to mnogo govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

Žrtvovanje karijere

Ne morate birati između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Muškarac koji vas voli mora da vas podrži u poslu koji radite i u svim vašim drugim interesima u životu.

Menjanje stila

Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete ga povremeno razveseliti u nekom takvom izdanju. Ali svoj stil takođe ne bi trebalo da menjate zbog muškarca, ali ni vi njega ne bi trebalo da terate na tako nešto.

Menjanje frizure

On voli plavuše, a vi ste brineta? On voli dugu kosu, a vaša je kratka? Uprkos svojim preferencijama, odabrao je vas, i ako vas pokušava nagovoriti da zbog njega promenite izgled odmah mu dajte do znanja da to ne dolazi u obzir.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Unsplash

Pogledajte još